Facebook Wallpaper II

Oldalunk a maga nemében egyedülálló célt tűzött ki maga elé. DogCam kameráink időről-időre változó kutyafajták kölykeinek születését és növekedését fogják közvetíteni, élőben az Interneten keresztül.  Evvel olyan élményt tesznek átélhetővé mindenki számára, amelyet eddig csak a kutya almok gazdái, a tenyésztők élhettek csak át.

A legfejlettebb technológiákat alkalmazó kameráink kiváló képminőséget, a néző által vezérelhető zoomolási lehetőséget, hang közvetítést, fénykép archiválást és még számtalan érdekes funkciót tesznek lehetővé.

 Ha felkeltettük érdeklődését csatlakozzon FACEBOOK közösségünkhöz, hogy a weboldalunk híreit nyomon követhesse.

Elindítottuk a DogCam CLUB-ot is, amelynek REGISZTRÁLT tagjai szavazatukkal beleszólhatnak a kameráink műsorába, játékokban vehetnek részt, feliratkozhatnak hírlevelünkre,  és  elérhetik oldalunk exkluzív tartamait is.

Ha Ön kutya kennel tulajdonos, kérem keresse fel a tenyésztőknek szóló oldalainkat ahol megtudhatja milyen lehetőségeket kínál a DogCam az Ön számára is. Ha felkeltettük az érdeklődését REGISZTRÁLJA kennelét még ma, hogy kameráink az Ön kutya kölykeit is bemutathassák a nagyvilágnak.

 Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk minden kedves látogatónknak.